Clean desk

Wat we doen

Om als zaakvoerder meer tijd te krijgen starten wij met drie korte sessies. Het resultaat: rust, controle en overzicht.

Op het einde van de dag zijn alle belangrijke taken steeds uitgevoerd. Alle overige taken zijn correct ingepland en gecommuniceerd naar alle betrokkenen. Het zorgt voor een verhoogde klanttevredenheid en mentale rust. Met deze gestructureerde aanpak heb je de touwtjes stevig in handen.

Doel: lege mailbox, gevulde agenda.

Een bureau vol papieren, een uitpuilende mailbox … Voor veel ondernemers klinkt het erg herkenbaar. Nochtans hebben bedrijfsleiders aan de top net een lege mailbox. Met de juiste aanpak kan ook jij zo je werkdag beëindigen. Via enkele praktische workshops helpen weveel ondernemers richting meer vrije tijd.

Na iedere sessie zien we direct resultaat: een stevig gevuld orderboekje, maar een rustgevende lege mailbox. Dat is het uiteindelijke doel bij ‘clean desk’. Door op een structurele en nette manier te werken – zowel online als offline – bewaar je vlotter het overzicht. Het komt dan ook de algemene efficiëntie van je zaak ten goede.

Aan de slag?

Wil je minder tijd verliezen? Met enkele sessies kunnen wij zeer snel het verschil maken voor jouw bedrijf, jezelf als zaakvoerder en je personeelsleden. Tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen we onmiddellijk enkele scenario’s voorleggen als voorbeeld.

Testimonials

Stijgen in omzet en omvang zorgt regelmatig voor groeipijnen. Door hier niet op tijd aan te werken verlies je als bedrijf vaak veel omzet en vertraagt het je groeiproces.

Heb je het gevoel dat je te veel tijd verliest?

Ontdek hier op onze clean desk testimonials pagina hoe anderen onze clean desk diensten hebben ervaren!

Zin om samen te werken?

 Jan Goddeeris
CEO Goddeeris Industrial Piping

“Kurt is iemand die heel professioneel bezig is en die weet wat hij doet. Het grote voordeel is dat hij geen deel uitmaakt van uw eigen organisatie, maar dat hij zich inleeft in onze organisatie en dat hij met heel veel ervaring zoekt naar wat er misgaat en dat onmiddellijk probeert recht te trekken met al zijn technieken die hij in de afgelopen 25 jaar bij vorige firma’s heeft geleerd.”

2022

Dirk Huyers
Managing Director, PMS – Project Management Services

“UPrince is duidelijk ontwikkeld door een team met jarenlange ervaring in projectmanagement. De toepassing is snel geïmplementeerd, gemakkelijk in gebruik, maakt consolidatie op managementniveau mogelijk en laat snel rendement zien, alles wat we niet konden vinden in bestaande toepassingen.”

2022

Jurgen Buckinx, Zaakvoerder
COOL & ENERGY Consult

“UPrince helpt om mijn persoonlijke productiviteit continu te verbeteren en te focussen op die zaken die écht het verschil maken. UPrince roept een halt toe aan de overwoekerende takenlijsten, e-mail tornado’s en ‘s nachts piekeren. UPrince geeft me (terug) controle, overzicht en rust.”

2022