De positieve invloed van digitalisering en tijdregistratie

apr 22, 2021

Heb je soms het gevoel dat je bouwbedrijf meer kan bereiken of dat je veel tijd verliest voordat je resultaat behaalt? Dan is het belang van plannen in een bouwbedrijf je wellicht niet vreemd. Hier enkele voordelen van plannen en hoe UPrince daarbij kan helpen.

Voordelen van plannen in een bouwbedrijf

Het eerste voordeel van plannen is dat je een overzicht hebt over wat er allemaal moet gebeuren. Dat zorgt voor een gevoel van controle over de belangrijkste zaken. Het tweede voordeel dat daarbij aansluit, is dat je geen tijd verliest met nadenken over wat er al dan niet prioritair is. Met een planning gebaseerd op alle taken voor de komende weken, gaat de werking vlotter en dat verbetert ook het resultaat. Het geeft een gevoel van voldoening wanneer je een volledige to-dolijst kan doorstrepen. Als derde voordeel kunnen we stellen dat door een planning de productiviteit van de werknemers stijgt en dat kan dan weer zorgen voor betere bedrijfscijfers. Het plannen van taken heeft dus effect op je omzet en groei. Een planning zorgt voor rust in het hoofd van jou als zaakvoerder, maar ook van je werknemers. Het voorkomt situaties van stress en dat leidt dan weer tot het maken van betere keuzes. Een goede planning zorgt er bovendien voor dat iedereen voorbereid is op onverwachte wendingen en en hoe ze die kunnen aanpakken. De collega’s zullen dankzij de goed uitgewerkte planning beter met elkaar samenwerken, wat natuurlijk ook weer een voordeel is voor je bedrijf.

Aandeel van UPrince

Als je bedrijf groeit, maar je hebt het gevoel dat er meer in zit of je verliest tijd door de vele administratieve taken en het lezen van talloze mails, dan kan UPrince je helpen. Naast de software die helpt om een overzicht te houden over de administratie en het samenwerken vergemakkelijkt, biedt UPrince ondersteuning bij het plannen in de bouw. Aan de hand van de werkervaring die UPrince heeft opgedaan de afgelopen 25 jaar, geeft het team aangepast advies aan je bedrijf. De software is een middel dat kan worden gebruikt om positieve en negatieve zaken te analyseren. Op die manier gaat UPrince op zoek naar de pijnpunten in je bedrijf. Aan de hand van het leren plannen worden die dan opgelost. Plannen zal je bedrijf doen groeien en dat is exact het doel van UPrince. Met behulp van een software met  een digitale agenda kunnen de belangrijkste taken worden uitgevoerd.  Een logboek wordt ingezet zodat de keuzes in het verleden terug kunnen bekeken worden. Dankzij de software van UPrince kan je bedrijf zeker de vruchten plukken van de voordelen van plannen. UPrince biedt ook een toepassing die bruikbaar is onderweg,  namelijk een All-in-one UPrince Management App.

Digitalisering | Tijdregistratie | UPrince