Download de app

De Uprince management app die je helpt om nooit meer iets te vergeten.

All-in-one UPrince Management App

De app UPrince MindDump is een efficiënte management app die je helpt je geest vrij te maken en nooit iets te vergeten. De app bundelt verschillende functionaliteiten waardoor je als ondernemer of projectmanager veel tijd kan uitsparen.

\

E-mail
Met de app kan je op een gebruiksvriendelijke en snelle manier mailen naar jezelf of andere mensen (assistente,…). Er is geen login of e-mail account setup en je kan in 3 klikken de mail verzenden naar de gewenste ontvanger.

\

Notities
Je kan persoonlijke notities als bijlage meesturen in de mail. Door de simpele interface kan je gemakkelijk de notities aanpassen aan jouw wensen. Het kleur aanpassen, links die meteen naar google linken, checklist onderdelen,… Zo kan je in no-time jouw idee digitaliseren en nooit meer vergeten.

\

Audio recording
Een audio recording is ook geen enkel probleem. Met 1 druk op de knop kan je al opnemen. Bv. Je zit in de wagen en denkt eraan dat je nog materiaal moet bestellen. Via deze handige functie kan je de bestelling inspreken en terwijl nog veilig op de baan zich begeven.

\

Foto’s
Je hebt in de app een gestructureerd overzicht van foto’s die je in mails kan bundelen. Bv. Op een werf neem je een foto van de installatie, voeg je er nog wat kleine notities aan toe. Je hebt deze informatie dan altijd bij je en gedaan met de papiertjes die overal rondslingeren.

Gebruik onze app en maak het leven gemakkelijk.

De UPrince Management App in werking.

Onderstaande screenshots zijn slechts een korte weergave van de UPrince management App. Download de app in de Google Play Store of Apple App Store en ontdek hem volledig!

management app in werking
management app in werking
management app in werking
management app in werking
management app in werking